Tanker over en kopp med kaffe

Torsdag formiddag hjelpes hvor blir tiden av? I dag skriver vi den 7 oktober, og det betyr at om 14 dager fyller jeg år, og med et føler jeg meg elgammel. I følge ungene er jeg vel omtrent født på dinosaur alderen. Jeg håper dere har det bra, og at dere går på med godt mot. I dag skulle jeg egentlig ha vært på et møte men det ble avlyst dessverre og da må jeg heller gjøre det beste ut av det. Og det er det jeg har planer om. Ute er det opphold og ca fint vær selv om litt vind. Så jeg har vært ute på en rask tur, det er bare deilig å bevege  meg. 

Jeg må vise dere mitt nye favoritt antrekk om dagen, dette er arvetøy og merkelapper er noe jeg fjerner da det klør så derfor vet jeg ikke helt hvor de kommer fra.   Jeg har jo vist buksen før men denne genseren liker jeg veldig godt, den er ganske så stor men likevel den er så utrolig behagelig å ha på seg.  Jeg har satt meg ned med en kopp med kaffe, eller latte som man vil si er mer rett.

 

Jeg har en sønn hjemme i dag, A er syk, og jeg sjanser og håper på at det ikke er influensaen som har kommet i hus, tross alt kommer jo L til søndagen. Og det gleder jeg meg til. For når ungene er her så er det bare tipp topp tommel opp. Men det er vel gjerne slik det er. Og neste uke er det full fart en del av dagene, jeg gleder meg i hvert fal til å tilbringe høstferien sammen med L og forhåpentligvis kommer S også. L ville at vi skulle feire dagen min på forhånd siden han ikke er her når jeg fyller, så vi får se. Jeg tar det som det kommer rett og slett. Vel jeg skal prøve å gjøre noe annet enn bare å sløve her så derfor tenker jeg at det er greit å slutte nå. Ta vare på hverandre.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg