Starten

Hei.

Velkommen til min nye blogg. Jeg har hatt blogg før men lagt det litt vekk. Mye fordi mange mente at jeg ikke var den som passet til en blogg, sånn gjorde meg trist men etter litt pause så tenkte jeg at ” Nei jeg hopper i det” Og nå som jeg har gjort så mange tapre forsøk på å slutte å blogge men på en eller annen måte vender jeg tilbake ti bloggen.

Så bli med på min reise til en bedre hverdag, steg for steg. Ja jeg skal bli en bedre utgave av meg selv. Så håper du vil følge meg.

                                          Hvem er jeg?

Alle har vi vel spurt oss selv det samme men her er litt om meg.

Dame midt i livet, altså 45 år. Bosatt på det sted i Norge jeg kaller mitt paradis på jord, nemlig Jæren. Her bor jeg sammen med mann og hans sønner pluss min ene sønn og ofte er familien min økt md de 2 siste av mine barn som ikke bor her fast.Jeg elsker plassen jeg bor på, her er alle ting så nær, jeg har naturen tett på, jeg har det jeg måtte ønske meg.  Jeg har begynt på omskolering, fra helsevesen til PT. Så for meg er trening noe jeg har lyst å drive med.

Oktober 2017, endret livet mitt seg da jeg la meg under kniven for å få en bedre hverdag, da jeg valgte å ta en slankeoperasjon. Så for meg er det mye endringer og jeg kommer til å skrive om dette. Men jeg skriver om det jeg vil, det som jeg er opptatt av. Ja livets alle sider.

Så selv om jeg er voksen så tenker jeg at jeg kan skrive like mye blogg, jeg er jo ikke en typisk rosablogger men jeg skriver som sagt om min hverdag. Håper du vil være med på denne reisen.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg