Skal man la de vinne?

Det heter så fint” Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad” Jeg har hatt noe gode smil og magen full av lykke etter at jeg skrev det siste innlegget, og det er noe jeg vil bygge videre på i dette innlegget samt se på dette hvor man lar de negative kommentarene og folks meninger om ditten og datten om en. Ja jeg har gjort mange tabber i livet mitt men jeg har ennå ikke drept noen. Jeg har ikke lagt skjul på at ra tid til annen har jeg vel ikke vært mors beste barn, men jeg har lært av det og drar med meg den erfaringen og lærdommen videre og tenker at det er det som er det viktigste. Jeg har revet ned og bygd opp livet mitt men vet at jeg stadig vil møte nye utfordringer og det er da å huske den forrige opplevelsen/ erfaringen å ikke tråkke i salaten på nytt. Men det er vel en del av det å være menneske ikke sant? Igjen som jeg har sagt før, veien blir til mens man går.  Så da handler det vel om å se fremover. 

Og uansett hvordan man ser på det og hva man måtte mene om meg og mine tidligere ting så er det slik at det å tørre å ta et skritt i det ukjente så hjelper man en person som trengte hjelp, men ikke bare en person men en hel familie på at den tiden de har sammen er ikke fokusert rundt kampen mot sin rettighet til et verdig liv og en så normal hverdag som de fortjener, ut fra den forutsetning og livssituasjon som de har.  Jeg vet at takket være alle de som er rundt de så be det samlet inn over 80 000 kr. Ja jeg snakker igjen om mammapåhjul, ja vår kjæres Vivian. 

Jeg har et håp om en dag å treffe Vivian og hennes familie i virkeligheten.  Tenkt om man kunne få det til? Må bare denne smitten bli borte. 

LA DE VINNE ELLER IKKE?

 Men det er jo alltid e side av saken, denne siden man flirer litt av men samtidig så det det jo sånn at det er alltid noen som dette som skal sørge for at det å skrive blogg innlegg er pyton, som vrir og vrenger på alt og som legger igjen kommentarer som ikke har en sammenheng med innlegget. Det er derfor jeg velge å beholde godkjenningsfunksjonen på kommentarene fordi jeg ikke har mulighet å henge her inne hele tiden. Og noen ting er noe som holdes privat. Jeg vet at det er noen som følger med på det jeg skriver men vet dere der nå skal jeg si noe jeg ikke tenkte jeg skulle si: FUCK YOU!!!!!Ja tenk jeg sa det….. Til deg som oppleves som nettopp dette, netttroll. Vær en voksen person  og ikke drit deg ut. Jeg har bestemt meg for at de ikke skal knekke blogglysten min lengre. Jeg gir meg ikke, og jeg kommer ikke til å slutte å hjelpe de som trenger det. Det er den delen av meg jeg liker aller best. Til deg som leste dette innlegget. Tusen takk.

4 kommentarer
  1. Ja, nå snakker vi her! – That’s the (Gry)-spirit!! 😀
   Det er jo ikke til å tro at dette er den samme dama som skrev de innleggene for bare ei ukes tid siden! 😀

    1. Det skulle jo bare mangle..
     Om det skulle komme mer dritt som oppleves vanskelig, så er det bare å si i fra, så kan jeg hjelpe å ta det, for nett-troll happens to be my super-power *hehe*. 😉
     – Dessuten må jeg bare få sagt at det heller ikke ville vært noe galt OM du la ut ditt og datt for å få flere lesere. For mitt vedkommende, kan jeg røpe at absolutt ALT som legges ut, helt eller delvis, handler om å få flere lesere til bloggen, så.. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg