Skal jeg slutte?

Jeg har skrevet et slikt innlegg før og dette er sikkert ikke det siste men jeg må innrømme at jeg i den siste tiden har vært mye til og fra i blogglandia. Jeg har så mye jeg vil dele men det jeg innser er at det er ikke alt som deles bør tydeligvis. Og jeg har jo på kommentar godkjenning av en enkel grunn, for å ha en anelse kontroll. Og jeg vet at når man hiver seg på blogg karusellen så er det ikke sånn at det er kun de store bloggene eller de bloggene som ligger på topp som har en viss ” fare” for å bli kritisert og hengt ut. Men når jeg i dag har visning på huset og de som kommer spør meg om det er jeg som har den bloggen og at jeg burde skamme meg for hva jeg skriver om så tenker jeg at ” Hm… hva er det i min blogg som er så skadelig” Men jeg gidder ikke ta debatten med de, rett og slett-. Men jeg vet ikke om dette med blogg er noe jeg tror jeg får lyst til å holde på med. Nei det har ikke bare vært den ene kommentaren, men gjentatte ganger så har det kommet dritt min vei. Klart at jeg vet at jeg sikkert og visst har skrevet innlegg , om ikke de er synlige enda så er det noen som har lest de, og jeg har kanskje fornærmet en eller 2 eller flere med mine tanker i bloggen min, men jeg tenker at ikke alle innlegg er delt. Og det er ikke noe av det jeg skriver som jeg ikke står inne for og jeg skammer meg ikke, men jeg tenker at jeg hadde vel i utgangspunktet ikke noen agenda da jeg startet å blogge den gangen for lenge siden og heller ikke i denne bloggomgangen har jeg en agenda, så jeg vet ikke. Jeg tror ikke at det er rett av meg å bøye av heller , og jeg vet ikke om hva som er løsningen på dette men det jeg vet er at jeg må se ting i et annet perspektiv. Mannen sier at så lenge jeg har noe glede i å blogge, hvorfor ikke? Jeg tjener ikke noe på bloggen men det er heller ikke derfor jeg skriver heller.  Valget er ikke enormt vanskelig heller, og det handler om å se tingene i en helhet. Men vi får se

6 kommentarer
  1. Dessverre er det slik at enkelte ikke har skjønt at enhver har rett til å ytre sin mening/sine holdninger her til lands, og derav heller ikke evner å utvise den respekt folk med et annet syn enn en selv fortjener.
   Dette gjør det jo åpenbart at de heller ikke skjønner at dersom en viss andel av oss som står for noe i det offentlige rom skulle gjort som de sa; Altså slutte å ytre oss, så vil det faktisk innebære slutten for ytringsfriheten slik vi kjenner den!..
   Jeg håper virkelig du klarer å riste av deg ‘dritt’ som dette, og fortsetter å ytre deg her på bloggen, for din stemme er nemlig viktig!

   1. Takk for at du vil at jeg skal fortsette. Jeg vet ikke, jeg tror det også kommer av at jeg føler at jeg ikke får dette til og når dritten kommer så ja da r det mye lettere å g seg men vi får se.

    1. Bloggere som deg og meg, som har måttet starte på scratch uten noen boost i form av reality-deltagelse, SoMe -profil eller noe annet som gjør at en blir ‘sett’ i den store mengden. Som om ikke det var nok, er vi heller ikke ‘rosabloggere’, hvilket gjør veien enda lengre.. – Jeg kjenner den følelsen av at det syntes håpløst å komme noen vei så godt som noen, for å si det sånn! Det er først nå, etter 3 år jeg har begynt å få topp 50 plasseringer gist og her, men dog aldri med kun ett innlegg den foregående dagen..
     Men i det folk skjeller deg ut, så har du faktisk truffet de som har lest det respektive innlegget! Ja, noen provoseres, men for å oppnå en sånn der provokasjon, må det ha vært noe som treffer, for å si det sånn, og treffer de meningsmotstandere, treffer det også de som digger det, bare at de desverre går roligere i dørene..
     Jeg mener.. Jeg vil faktisk heller ha 10 lesere jeg når frem til med et budskap som har en reell mening enn 10 000 som sitter igjen med hva jeg hadde på meg den aktuelle dagen, eller en bildeserie av baguetten jeg spiste til lunsj 😉

  2. Kjenner jeg blir lei meg når jeg tenker over at noen ikke respekterer hverandres meninger! Alle sammen av oss bloggere er unike, og vi blogger om det som interesserer oss. Bloggene våre blir jo på en måte en del av oss.

   Synes bloggen din er kjempekoselig, og du har så mye å gi oss som følger bloggen din ❤😊

   Håper du virkelig vil fortsette, og det mener jeg med hånda på hjertet ❤❤❤

   Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg