Nyinnkjøp

Reklame | www.bgafotobutikk.no/Tekstiler/

/Samarbeid med bgafotobutikk.no/

Dette er et innlegg jeg har gledet meg til å skrive, fordi jeg ville vise dere et nettbutikk som jeg syntes virkelig er verdt et besøk hos. For kun kort tiden så fikk vi jo inn den nye sofaen i huset og jeg må si at vi er strålende fornøyd, og er blitt veldig glad i den allerede, men vi hadde jo ingen puter og ingen av pleddene vi hadde var på en måte i de farge komboene jeg ønsket meg, rart det der hvordan stilen endrer seg. 

https://www.bgafotobutikk.no/Tekstiler/

 

 (https://www.bgafotobutikk.no/Lyon-Putetrekk-Bla-45×45-cm)

Denne puta syntes jeg var stilren, enkel men samtidig veldig tøff. Den har liksom sitt litt sånn røffe stoffet og den er likevel så fin at den kan gis bort i gave syntes jeg. Og veldig praktisk med glidelås bak, slik at det er lett å ta av for å vaske

https://www.bgafotobutikk.no/Pledd-Noah-Kaffe-130×150-cm

 

I den tiden vi er inne i nå så er jo noe av det beste som finnes er jo levende lys og et godt teppe å sitte under. Og det er jo slik at det er et hav av ulike typer å velge i mellom. Denne forhandleren har også et bredt utvalg av ulike tepper og pledd, og jeg valgte det som jeg viser frem her. Grunnen er at jeg ville ha noe som var litt mørkere enn ellers, selv om  jeg jo er veldig glad i oransje og okerfargen men det ble til at jeg tenkte at tja jeg må finne noe annet. 

Jeg valgte å kjøpe fra de fordi de har et bredt utvalg av ulike produkter og de har rask levering, ikke minst. Og kvaliteten er god, og jeg tør å si at prisen er ikke høy i forhold til det man får. Jeg har vel ofte tenkt på at jeg skulle finne et sted der de har alt jeg ønsker meg, og denne butikken har alt jeg trenger.  De har hyller, rammer, speil, og en rekke andre ting som husholdningen kan ha Og det er ingen tvil om at jeg finner julegavene her inne. Så jeg gleder meg til å bruke denne nettbutikken videre. Fargene er slik man ser for seg, man blir ikke lurt av at det ser ut som en farge og kommer ut som en annen. Derfor er det noe som jeg ser på som et kjempestort pluss. Og rask levering, det er sikkert og visst. Jeg har allerede noen nye ønsker her inne i denne butikken men det får jeg ta litt senere. Så jeg håper at dere benytter dere av de gode tilbudene.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg