Julegave styret

Okay jeg innrømmer det, dette blir en real julepost. Nå har vi jo begynt på November og i neste måned er det julemåned. Det er jo også 27 dager til 1 søndag i advent, så jeg kommer sikkert til å si at tiden går rasene fort, spesielt nå som jeg er i deltidsjobb også. Men jeg innrømmer også at jeg elsker denne tiden.

Jeg syntes det er noe eget med denne tiden og jeg innser at jeg på mange måter kunne ha begynt å pynte men samtidig går jeg fort lei, så jeg tror ikke at jeg kunne ha hatt julen inn i hus enda. Men ja jeg kan snart, ikke enda men snart begynne å finne frem juledukene som skal vaskes og strykes. Men fremdeles ligger de pent i boksen sin. 

Men det var vel strengt talt ikke det jeg skulle skrive om, men heller denne her siden av julen: Jeg vet ikke med dere men en av mine store gleder er ikke å få gaver men gi de bort. Ganske tidlig så begynner jeg å tenke på om hva de forskjellige skal få. Mannen min og jeg pleier å kjøpe gave til hverandre men også en felles gave og i år er det nytt fin bestikk.  Det er ikke det mest kostbare og det er ofte slik at vi gir hverandre små gaver hvis ikke vi vet at den andre ønsker seg noe spesielt, da prøver vi så langt vi kan å kjøpe det men innenfor rimelighetens grenser.  Jeg vet ikke med dere men ofte blir dette med gaver en enorm utgift. Og jeg har i den siste tiden tenkt på hvordan vi skal løse det. Så ringte ene svigerinnen min i går å snakket med oss og vi har da funnet ut sammen at i år kjøper vi ikke gave til hverandre, vi kjøper heller gave til de vi feirer sammen med. Det er fordi det e slik at gaver begynner å bli kostbare å sende avsted  så derfor ville hun ta det første skrittet og det var som sendt fra oven (  kan man si det?) og jeg syntes det er bare bra. Det betyr jo også at utgiftene til gavene blir en del mindre. Nå er det jo også slik at alle ungene i familien er over 18 så for mange har de jo sluttet å sende gaver mens andre sender gave hele livet. Men hos oss er det jo sånn at vi får den del andre utgifter slik at det er derfor kjærkomment at det blir sånn. Men jeg skal i hvert fall sende julekort. Hvordan gjør dere det?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg