Hvis jeg kunne reise tilbake i tid.

Hvis jeg kunne reise tilbake i tid hva ville jeg gjort? Nå er jeg snart 47 år gammel og føler vel at jeg kunne kanskje gjort mer med livet mitt enn jeg har gjort, selv om jeg har reist i mange av verdens land, så er det slik at jeg ikke har fått gjort alt jeg kan tenke meg. Men jeg er nå likevel fornøyd med det livet jeg har i dag, så hvis jeg skulle reist tilbake i tid så ville jeg likevel ha beholdt den livsvisdommen jeg har opparbeidet meg til nå, men ikke noe mer enn det. Ting kunne vært gjort annerledes. Men jeg ville likevel ikke ha gjort alle ting på nytt. Kunne jeg rist bakover i tid i historien så kunne jeg tenke meg å møte mange av de store filosofene vi har hatt igjennom tiden. Men jeg har ingen tidsmaskin, så det går ikke. I dag er jeg litt filosofisk og tankefull fordi jeg har hatt en dag fylt med mye elendig innhold og jeg har ikke den beste dagen men jeg har ikke tenkt å la det ødelegge for meg. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ta hver dag som den er, og jeg har planlagt at den dagen jeg har i dag ikke skal ødelegge for dagene i morgen eller noe som helst sånn. Egentlig når jeg tenker meg om så

For de dårlige tankene. Jeg skal rett og slett børste de av meg fordi jeg ikke har et behov for å ha det dritt i topplokket. Så stopp på det.

Er det så lett? Jeg skulle ønske at jeg kunne si at ja da så klart men det er det ikke, men jeg tenker at mange av de tankene jeg har styrer jeg selv, og derfor er det lettere å bytte over til et annet spor. Så derfor tenker jeg at jeg har 2 valg. 1) Enten sette meg ned å deppe eller 2) Kose meg med plantene mine og satse på at det vil gå bra dette også. Sånn er det når gode venner sliter, man tenker litt ekstra på de.

2 kommentarer
  1. Å deppe er ikke noe særlig, men kjenner godt igjen akkurat det, og det er ikke så lett å styre tankene, selv om det ser lett ut i teorien. Men med litt øvelse, og enkelte verktøy (å gå turer og sånne ting), så kan man klare å komme inn i et mer positivt spor i det minste. Det er i alle fall det jeg må gjøre når jeg kommer i den leia. For jeg har lett for å deppe.
   Men likevel ser jeg lyst på livet, så blir det hva man gjør det til.
   Nyt dagen etter beste evne, samme hva du tenker, og selv om den ikke startet så bra ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg