Bloggverden endrer seg

Da er det jammen meg onsdag i dag og tiden flyr jo megafort, om en uke på denne tiden er det innspurt med nedpakking men i helgen er det null pakking for da reiser 2 av 3 av oss til mamma og til bonussønnen min en tur, og så kommer også S og L dit så det blir bra- bonusbarnet tar vi på veien hjem.  Så det blir bra. I morgen kommer fadderungen vår, eller tantes gullgutt som jeg liker å si det. Så jeg får benytte dagen før han kommer med  å pakke litt men mesteparten pakkes på mandag og utover…. Ellers er det sånn at jeg har brukt litt av dagen i dag til å lese en del bra blogger og en del ikke så bra men det er en tanke som slår meg veldig og det er at bloggverden eller blogglandia har endret seg. I stedet for å bygge hverandre opp og snakke pent med og om hverandre så er det som om det har brutt ut krig. Og har vi liksom ikke nok krig ellers i verden? Så hvorfor blir det slik? Er det slik at man tror at den eneste måten man kan bestige listen er å krype over lik om så? Jeg er kanskje helt bortreist men jeg føler at det er ikke rett måte å gjøre dette på, og man burde virkelig se nøye igjennom hvert eneste innlegg før man poster det. For kanskje, ja bare kanskje er det lurt å puste med magen og kanskje, beklager mye bruk av det ordet altså men det er ikke slik at man bør huskes for at man vandret over andre bloggere , da snakker jeg ikke om at man kommer seg opp mot toppen fordi man skriver gode innlegg men hvis man leter opp omtale om seg selv for å kunne slenge dritt om de eller skriver innlegg som trykker ned andre, det er ikke det man vil huskes for. Og når jeg nå ser over mitt innlegg så ser jeg at jeg er i fare med å gjøre det selv. Så akkurat der stopper jeg.

Jeg vet at da jeg startet for mange år siden så var det annen kultur i miljøet men dessverre så sluttet jeg den gangen og la ned bloggen. Først mange år senere har jeg tatt det tilbake. Men jeg ser at jeg ikke er så sikker på om det er en del av dette jeg vil være med på. Jeg kommer ikke til å slutte men jeg kommer til å være varsom. Har man ikke noe positivt å si om noen så tier man stille rett og slett. Så vi får se om ikke vi kan få snudd trenden. Blir du med?

2 kommentarer
  1. Huff! Slike bloggkriger er så unødvendige. Tror nok grunnen til slike kriger er sjalusi, og ikke minst mye misforståelser. Når man leser en tekst så kan noen blogglesere blir mer provosert over det som står skrevet, og kanskje vedkommende sitter og hisser seg opp. Kanskje tror leseren at bloggeren mente noe annet enn det han/hun gjorde. Hvis da vedkommende kommenterer innlegget kan jo også i mange tilfeller bloggeier misforstå den/de som kommenterer.

   Hvis leseren skriver sin mening på en saklig måte så kan bloggeren misforstå dette å tro at kommentarene er kritikk.

   Det virker som om flere ikke klarer å skille konstruktiv kritikk fra usaklig kritikk. Da kan det i slike tilfeller at det blir bloggkrig.

   Man skulle så absolutt løfte hverandre opp i stedet for å trykke hverandre ned.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg